Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

kiadó parasztház a Káli-medencében
árnyas kert, hűvös (télen meleg) szoba, felszerelt konyha és fürdőszoba, összkomfort, nyugalomNádfedeles, összkomfortos parasztház, két franciággyal, egy pici kanapéval, könyvekkel, játékokkal, fürdőszobával (zuhanyzós kád, mosógép, törölközők), ebédlős (felszerelt) konyhával, nagy hűtőgépes spájzzal, nagy kerttel, bicajokkal, hintaággyal vár Kővágóörsön.

A Káli-medencében (kedvcsináló videó)

így érezték mások magukat:A Tomi házat leginkább 3-5 fős családoknak, pároknak, kis baráti csapatoknak ajánlom, mert sok-sok fiatalossággal, játékkal (nyugágyak, bicajok, 2 személyes gyerek-utánfutó, a házban társasjátékok), békével, vidámsággal teli. Nézze meg a lap alján a képgalériát.

A ház egész évben kiadó, min 2 éjszakára (november-február és július-augusztus: minimum 3 éj). December 20-január 4 között minimum 4 éjszaka.

2019 december 24-29: hatnapos karácsony: 4/5 éj, 2 főnek: 79/99 eFt, 4 főnek: 99/120 e Ft. Pattogó cserépkályha, egy üveg ajándék helyi bor, egy ajándék Káli-medence kalandkönyv.

milyen színű ágyneműt húzzunk föl fehéret sok kis virággal
sötétkék-piros páros
egyedül jövök pihenni
párban érkezünk
két baráti pár érkezik
egy gyerekkel
két gyerekkel
szeretnénk kalandtúrázni
térképpel túrázni
bicajozni
romokat bejárni
tervezett időpont
nevem
email, tel
bármi megjegyzés


a szabad helyeket itt lehet megnézni táblázatosan, a piros foglalt

A Kalandkönyvek sorozatban megírtam eddig az Eger és a Bükk, a Káli-medence, a Dunakanyar és a Dunazug köteteket, vendégeim 2000 Ft/kötet áron vásárolhatnak belőlük (kalandkonyvek.hu).

Rendelj hozzá IZGALMAS FALUSI KALANDTÚRÁT: ideális szülinapi meglepetésnek: az egész család, baráti társaság együtt játszhat és a végén megtalálják az öreg láda kulcsát.   hegyvidekiturak@gmail.com50 centis kőfalak és nádtető: 22-25 fok nyáron, központi fűtés és cserépkályha télen, felszerelt konyha (kenyérpirítótól a mikróig), kádas, zuhanyzós, hajszárítós fürdőszoba
két kis, egybenyíló szoba franciágyakkal, filmek, könyvek, diavetítő
bicajok, gyerektraktorok, utánfutó, 2 sátor, szóval ha  többen jöttök a kertben is lehet aludni. 

 

Kővágóörsön, csendes, öreg kőház, 45m2-es összkomfortos házrésszel és egy rusztikus másik térrel (50m2), diófás kerttel, felnőtt- és gyerekbicajokkal, amelyeket az ár tartalmaz. Bolt 300, kőtenger 400, Balaton 3500 m. Minimum 2 (jul-aug 3) éjszakára. Érkezés 14h, távozás 11ig, de ha nincs érkező, rugalmas vagyok. 2 fő részére 16.000 Ft/éj, 4 fős családnak 20.000 Ft (kivéve dec 20-jan 5 között, kérj ajánlatot).

A ház hátsó részében (június-augusztus) elfér a család másik fele, vagy a barátaitok, van benne zuhanyzó és wc, kis konyhasarok. Két személynek 9000 Ft. (csak együtt vehető ki a fő házrészszel). Ha sátraznátok, 1500 Ft/fő.

A házban tilos a dohányzás és az állatok (kutya, macska...) bevitele.

Balogh Tomi - Káli-Pont - természet és kultúra - kalimedence@gmail.com, baloghtomi.hu -
20/9257-375 - szervezett túrák, kalandos kirándulások, terepfutások (falusikalandturak.hu)Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!