Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:
óvatos/merész próbálkozásKővágóörsön 12 éve sok-sok időt töltök. A faluban gyakorlatilag semmilyen munkalehetőség nincs, eltekintve pár szolgáltatótól (étterem, kocsma, kisboltok...), aki dolgozik, az a parton (Révfülöp) vagy az önkormányzat révén teszi ezt.
Szeretnék segíteni. Az első ötlet egy vidám szombati árverés volt, de tartok tőle, hogy kevesen utaznak azért, hogy még utána jótékonykodjanak is.

Ezért egy online árverésre gondoltam inkább:
felajánlásokat várnék az egyik oldalon: olyan tárgyakat, amelyek nem a padlás lomjai, hanem várhatóan másoknak értéket képviselhetnek. Ezek felkerülnek ide, és mások erre licitálhatnának. Ehhez társulna egy ötletem (talán félig lopott öltet): bevásárló csomagokat lehetne virtuálisan vásárolni, amelyet megkapnának rászorulók a faluban:
pl.: 5000 Ft-os gyerekcsomag, benne gyümölcs, csoki, üdítő, tej, kakaó, szalámi.. vagy 10 000 Ft-os családi csomag, esetleg 5000 Ft-os nyugdíjas csomag.

borászatoktól várok néhány palack szép bort, amelyekre szintén lehet majd licitálni és lesznek kakukkfüves, levendulás zsákok, remek kézműves sörök, korábbi futóversenyek pólói...

A pénzt egy elkülönített ("átlátszó") számlára lehet majd utalni, amelyet csak minimális költségek terhelnek majd (utazás, bevásárlás, posta)

Véleményeket, kritikát, tanácsot szívesen várok: balogh tomi, kalimedence@gmail.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!