Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


kiadó parasztház a Káli-medencében
árnyas kert, hűvös (télen meleg) szoba, felszerelt konyha és fürdőszoba, összkomfort, nyugalomNádfedeles, összkomfortos parasztház, két franciággyal, könyvekkel, játékokkal, fürdőszobával (zuhanyzós kád, mosógép, törölközők), ebédlős (felszerelt) konyhával, hűtőgépes spájzzal, nagy kerttel, öreg bicajokkal (felnőtt, gyerek, gyerekutánfutó), hintaággyal vár Kővágóörsön.

A Káli-medencében (kedvcsináló videó)

így érezték mások magukat:A Tomi házat leginkább 3-4 fős családoknak, 5-6 fős baráti csapatoknak ajánlom, mert sok-sok fiatalossággal, játékkal (nyugágyak, bicajok, 2 személyes gyerek-utánfutó, a házban társasjátékok), békével, vidámsággal teli. Nézze meg a lap alján a képgalériát.

A ház egész évben kiadó, minimum 4 éjszakára, június-augusztusban min 7 éjre. Az öreg bringákat, utánfutót ingyen használhatjátok, de az esetleges rongálódás téged terhel.

Teljes házas kedvezmény: 8fő, 7éjszaka: -10%,

ajándék KÁLI-MEDENCE KALANDKÖNYV

 

milyen színű ágyneműt húzzunk föl fehéret sok kis virággal
sötétkék-piros páros
egyedül jövök pihenni
párban érkezünk
két baráti pár érkezik
egy gyerekkel
két gyerekkel
szeretnénk kalandtúrázni
térképpel túrázni
bicajozni
romokat bejárni
tervezett időpont
nevem
email, tel
bármi megjegyzés


a szabad helyeket itt lehet megnézni táblázatosan, a piros foglalt

A Kalandkönyvek sorozatban megírtam eddig az Eger és a Bükk, a Káli-medence, a Dunakanyar, a Dunazug, a Mátra Bükk, Tátra, Budai-hegyek köteteket, vendégeim 2600 Ft/kötet áron (Tátra 3600) vásárolhatnak belőlük (kalandkonyvek.hu).

Rendelj hozzá IZGALMAS FALUSI KALANDTÚRÁT: ideális szülinapi meglepetésnek: az egész család, baráti társaság együtt játszhat és a végén megtalálják az öreg láda kulcsát.   hegyvidekiturak@gmail.com50 centis kőfalak és nádtető: 22-24 fok nyáron a házban, központi fűtés és cserépkályha télen, felszerelt konyha (kenyérpirítótól a mikróig), kádas, zuhanyzós, hajszárítós fürdőszoba
két kis, egybenyíló (nincs ajtó) szoba franciágyakkal, filmek, könyvek, diavetítő
bicajok, gyerektraktorok, utánfutó, 2 sátor, szóval ha  többen jöttök a kertben is lehet aludni. 

 

Kővágóörsön, csendes, öreg kőház, 45m2-es összkomfortos házrésszel és egy rusztikus másik térrel (50m2), diófás kerttel, öreg, de működő felnőtt- és gyerekbicajokkal, amelyeket az ár tartalmaz. Bolt 300, kőtenger 400, Balaton 3500 m. Érkezés 14h, távozás 11ig, de ha nincs érkező, rugalmas vagyok. 2021ben: 2 fő részére 18.000 Ft/éj, 3 főnek 20 000 Ft 4 fős családnak, csapatnak 22.000 Ft.

A ház hátsó részében (június-augusztus) elfér a család másik fele, vagy a barátaitok, van benne zuhanyzó és wc, kis konyhasarok, két duplaágy.Egy főnek 5000, két személynek 9000 Ft, négynek 14 000 Ft. Vagy sátorban 1500 Ft/fő, ha többen jönnétek (csak együtt vehető ki a fő házrészszel) 2-3 sátrat adok.

A házban, kertben tilos a dohányzás és az állatok (kutya, macska...) bevitele.

Balogh Tomi - Káli-Pont - természet és kultúra - kalimedence@gmail.com, baloghtomi.hu -
20/9257-375 - szervezett túrák, kalandos kirándulások, terepfutások (falusikalandturak.hu)Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!