Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

kiadó parasztház a Káli-medencében
árnyas kert, hűvös (télen meleg) szoba, felszerelt konyha és fürdőszoba, összkomfort, nyugalomNádfedeles, összkomfortos parasztház, két franciággyal, könyvekkel, játékokkal, fürdőszobával (zuhanyzós kád, mosógép, törölközők), ebédlős (felszerelt) konyhával, hűtőgépes spájzzal, nagy kerttel, öreg bicajokkal (felnőtt, gyerek, gyerekutánfutó), hintaággyal vár Kővágóörsön.

A Káli-medencében (kedvcsináló videó)

így érezték mások magukat:A Tomi házat leginkább 3-4-6 fős családoknak, pároknak, kis baráti csapatoknak ajánlom, mert sok-sok fiatalossággal, játékkal (nyugágyak, bicajok, 2 személyes gyerek-utánfutó, a házban társasjátékok), békével, vidámsággal teli. Nézze meg a lap alján a képgalériát.

A ház egész évben kiadó, minimum 4 éjszakára, június-augusztusban min 7 éjre. Az öreg bringákat, utánfutót ingyen használhatjátok, de az esetleges rongálódás téged terhel.

2020ban a 300 Ft/fő/nap turisztikai adót én fizetem.

milyen színű ágyneműt húzzunk föl fehéret sok kis virággal
sötétkék-piros páros
egyedül jövök pihenni
párban érkezünk
két baráti pár érkezik
egy gyerekkel
két gyerekkel
szeretnénk kalandtúrázni
térképpel túrázni
bicajozni
romokat bejárni
tervezett időpont
nevem
email, tel
bármi megjegyzés


a szabad helyeket itt lehet megnézni táblázatosan, a piros foglalt

A Kalandkönyvek sorozatban megírtam eddig az Eger és a Bükk, a Káli-medence, a Dunakanyar, a Dunazug és a Mátra Bükk köteteket, vendégeim 2500 Ft/kötet áron vásárolhatnak belőlük (kalandkonyvek.hu).

Rendelj hozzá IZGALMAS FALUSI KALANDTÚRÁT: ideális szülinapi meglepetésnek: az egész család, baráti társaság együtt játszhat és a végén megtalálják az öreg láda kulcsát.   hegyvidekiturak@gmail.com50 centis kőfalak és nádtető: 22-25 fok nyáron a házban, központi fűtés és cserépkályha télen, felszerelt konyha (kenyérpirítótól a mikróig), kádas, zuhanyzós, hajszárítós fürdőszoba
két kis, egybenyíló (nincs ajtó) szoba franciágyakkal, filmek, könyvek, diavetítő
bicajok, gyerektraktorok, utánfutó, 2 sátor, szóval ha  többen jöttök a kertben is lehet aludni. 

 

Kővágóörsön, csendes, öreg kőház, 45m2-es összkomfortos házrésszel és egy rusztikus másik térrel (50m2), diófás kerttel, felnőtt- és gyerekbicajokkal, amelyeket az ár tartalmaz. Bolt 300, kőtenger 400, Balaton 3500 m. Minimum 2 (jul-aug 3) éjszakára. Érkezés 14h, távozás 11ig, de ha nincs érkező, rugalmas vagyok. 2 fő részére 16.000 Ft/éj, 3 főnek 18 000 Ft 4 fős családnak 20.000 Ft.

A ház hátsó részében (június-augusztus) elfér a család másik fele, vagy a barátaitok, van benne zuhanyzó és wc, kis konyhasarok, széles duplaágy.Egy főnek 5000, két személynek 9000 Ft. Vagy sátorban 1500 Ft/fő (csak együtt vehető ki a fő házrészszel).

A házban tilos a dohányzás és az állatok (kutya, macska...) bevitele.

Balogh Tomi - Káli-Pont - természet és kultúra - kalimedence@gmail.com, baloghtomi.hu -
20/9257-375 - szervezett túrák, kalandos kirándulások, terepfutások (falusikalandturak.hu)Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!