Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

kiadó parasztház a Káli-medencében
árnyas kert, hűvös (télen meleg) szoba, felszerelt konyha és fürdőszoba, összkomfort, nyugalomNádfedeles, összkomfortos parasztház, két franciággyal, fürdőszobával, ebédlős (felszerelt) konyhával, nagy kerttel vár Kővágóörsön.

A Káli-medencében (kedvcsináló videó)

így érezték mások magukat:A Tomi házat leginkább romantikus pároknak, kis baráti csapatoknak, családoknak ajánlom, mert sok-sok fiatalossággal, játékkal (nyugágyak, bicajok, 2 személyes gyerek-utánfutó, a házban társasjátékok), békével, vidámsággal teli. Nézze meg a lap alján a képgalériát.

A ház egész évben kiadó, min 2 éjszakára (november-február és július-augusztus: minimum 3 éj). December 20-január 4 között minimum 4 éjszaka.

milyen színű ágyneműt húzzunk föl fehéret sok kis virággal
sötétkék-piros páros
egyedül jövök pihenni
párban érkezünk
két baráti pár érkezik
egy gyerekkel
két gyerekkel
szeretnénk kalandtúrázni
térképpel túrázni
bicajozni
romokat bejárni
tervezett időpont
nevem
email, tel
bármi megjegyzés


a szabad helyeket itt lehet megnézni táblázatosan, a piros foglalt

A Kalandkönyvek sorozatban megírtam eddig az Eger és a Bükk, a Káli-medence, a Dunakanyar és a Dunazug köteteket, vendégeim 2000 Ft/kötet áron vásárolhatnak belőlük (kalandkonyvek.hu).

Rendelj hozzá IZGALMAS FALUSI KALANDTÚRÁT: ideális szülinapi meglepetésnek: az egész család, baráti társaság együtt játszhat és a végén megtalálják az öreg láda kulcsát.   hegyvidekiturak@gmail.com50 centis kőfalak és nádtető: 22-25 fok nyáron, központi fűtés és cserépkályha télen, felszerelt konyha (kenyérpirítótól a mikróig), kádas, zuhanyzós, hajszárítós fürdőszoba
két kis, egybenyíló szoba franciágyakkal, filmek, könyvek, diavetítő
bicajok, gyerektraktorok, utánfutó, 2 sátor, szóval ha  többen jöttök a kertben is lehet aludni. 

 

Kővágóörsön, csendes, 45m2-es összkomfortos ház, diófás kerttel, felnőtt- és gyerekbicajokkal, amelyeket az ár tartalmaz. Bolt 300, kőtenger 400, Balaton 3500 m. Minimum 2 (jul-aug 3) éjszakára. Érkezés 14h, távozás 11ig, de ha nincs érkező, rugalmas vagyok. 2 fő részére 16.000 Ft/éj, 4 fős családnak 20.000 Ft.

A ház hátsó részében (június-augusztus) elfér a család másik fele, vagy a barátaitok, van benne zuhanyzó és wc, kis konyhasarok. Két személynek 9000 Ft. (csak együtt vehető ki a fő házrészszel). Ha sátraznátok, 1500 Ft/fő.

A házban tilos a dohányzás és az állatok (kutya, macska...) bevitele.

Balogh Tomi - Káli-Pont - természet és kultúra - kalimedence@gmail.com
20/9257-375 - szervezett túrák, kalandos kirándulások, terepfutások (falusikalandturak.hu) 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!